Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Je interieurminnende (schoon)moeder verrassen met een mooie kandelaar, opvallende wandhanger of stijlvolle vaas van Scandinavische bodem? Design hoeft niet duur te zijn! sevencouches selecteert zeven designcadeaus voor Moederdag. Maximaal budget: 35 euro.

Mijn derde Moederdag komt eraan en eerlijk is eerlijk: knutsels en fröbels van mijn dochter zijn het allerleukst om te krijgen. Maar voor mijn eigen moeder maak ik geen tekeningen meer, voor haar koop ik iets waarvan ik weet dat ze blij word. Speciaal voor de grote kinders zocht ik een paar toffe cadeaus bij elkaar die (bijna) elke moeder of schoonmoeder wel kan waarderen - zeker als ze net zo dol is op wonen als jij ;-)

Silent vaas

Volledig met de hand gemaakt en leverbaar in verschillende kleur. Een zelfgeplukt bosje veldbloemen maakt ‘m helemaal af. Ontwerper Andreas Engesvis had een duidelijke visie: de vaas terugbrengen naar zijn oorspronkelijke vorm en functie. Het resultaat is een heerlijk minimalistisch, tijdloos model. Prijs 35 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro
Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Messing kaarsenhouder

Een ontwerp van designcollectief Moebe. Minimalistisch vormgegeven en verzekert van stabiliteit door de driehoekige vorm. Leverbaar in drie kleuren: messing, koper en zwart. Prijs: 19 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Messing wandhaak

Na de houten wandhaken en dots maakt nu de messing variant furore. Ideaal voor aan de wand, kast of in de badkamer. Met de messing wandhaak krijgt elke ruimte een sjieke touch. Leverbaar in twee kleuren en twee maten. Prijs: 19 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro
Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Houten sap pers

Een pareltje voor elke keuken, deze sap pers van hoogwaardig beukenhout. Wel zelf even de sinaasappelen uitpersen, hé? Prijs: 29 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Koperen kledinghangers (vijf stuks)

Kies voor een luxegevoel met koperkleurige kledinghangers van HAY. Niet alleen mooi, maar ook praktisch. De hangers zijn gemaakt van staaldraad en nemen daardoor minder ruimte in dan de meeste kledinghangers. Prijs per vijf: 12 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro
Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Elephant muismat

Voor de moeders die nog met een (losse) muis werken. Ontworpen door Hella Jongerius, die zich liet inspireren door de Eames Elephant. Gemaakt van leer. Prijs: 26 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Handdoekring

Een echte eyecatcher in de badkamer of keuken - deze handdoekhanger van Ferm Living. Door de combinatie van messing en massief eiken krijgt het geheel een tijdloze uitstraling. Ook verkrijgbaar in het zwart. Prijs: 35 euro.

Moederdag: 7x de mooiste designcadeaus onder de 35 euro

Wat is jouw favoriete Moederdagcadeau?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.