Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland

De nieuwste wooncollecties, inspirerende samenwerkingen, leuke weetjes en absolute musthaves: in de nieuwe rubriek sevencouches selecteert stel ik maandelijks een overzicht samen van berichten en tips die je niet mag missen. Deze maand: de kleurrijke lentecollectie van HAY, ‘betonnen’ opbergers, een draadloze tuinstofzuiger (ja, echt) en de kidscollectie van Søstrene Grene.

Lees ook:
Het leukste interieurnieuws van februari
Het leukste interieurnieuws van maart

1. Kleurrijke lente

Kleur, kleur en nog eens kleur: de nieuwe lentecollectie van HAY geeft aan elk interieur een zonnig tintje. Het Scandinavische merk lanceert een lijn producten voor de keuken, slaapkamer, badkamer en het kantoor. Een zoete prullenbak, de six colour-bag, servies in verschillende maten en vormen, handdoeken met wafelpatroon en linnen kussens: pak die wishlist er maar bij!

Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland

2. ’Betonnen’ opbergers

Beton is hartstikke hip en nog altijd een graag geziene gast in Nederlandse huishoudens. Curver speelt daar slim op in. Het merk lanceert een lijn kunststof opbergboxen met betonnen relief. Leverbaar in verschillende grootten. Like!

Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland

3. Draadloze tuinstofzuiger

Een tuinstofzuiger zeg je? Ja - ik had er ook nog niet eerder van gehoord. Maar toe fijn is het om uitgebloeide bloemen op te zuigen of in een handomdraai van de potgrond af te komen die tijdens het verplanten is gevallen. Zelfs als het nat is! Gardena bedacht de Easyclean. Met een volle accu kunt je twintig minuten aan de slag. Ook kunstgras kan met dit apparaat makkelijk gereinigd worden. Handig!

Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland

4. Kidscollectie Søstrene Grene

Tenten, vloerkleden en sprookjesachtige elementen voor de kinderkamer: Søstrene Grene vond het tijd voor een nieuwe kindercollectie. Ook bad- en verzorgingsproducten voor baby’s mogen in deze lijn niet ontbreken, evenals een stoel voor peuter vanaf een jaar of drie die niet meer in de kinderstoel passen. Vanaf 2 mei in de winkel. Een impressie:

Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht april: het leukste nieuws uit interieurland

Heb je tips voor het volgende maandoverzicht? Neem dan contact op!