Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland

De nieuwste wooncollecties, inspirerende samenwerkingen, leuke weetjes en absolute musthaves: in de nieuwe rubriek sevencouches selecteert stel ik maandelijks een overzicht samen van berichten en tips die je niet mag missen. Deze maand: nieuwe duurzame items van IKEA, beestachtig behang, sfeerbeelden uit de buitencollectie van Søstrene Grene en interieurproof meubels voor je huisdier.

Lees ook: het leukste interieurnieuws van februari

Beestachtig behang

Huisdieren hebben een speciale plek in ons hart, vinden de makers van deze beestachtige dessins. MuralsWallpaper schrijft over haar nieuwe creatie: ‘Met dit behang kun je een hoekje in de woonkamer, slaapkamer of keuken inrichten die speciaal voor je huisdier is.’ Ook tof voor bijvoorbeeld de kinderkamer en leverbaar in verschillende kleuren.

Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland

IKEA kiest voor bamboe en rotan

Duurzaamheid speelt een hoofdrol in de nieuwe collectie van IKEA. Lampen en stoelen van bamboe en rotan zijn mijn favoriet. Natuurlijke materialen zien we veelvuldig terug in de ontwerpen. Een deel van de items is al in de winkel te vinden.

Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland
04_a_PH159917-1024x1024.jpgMaandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland

Huisdierencollectie

Volgende maand lanceert MADE opnieuw een collectie speciaal voor huisdieren. De nieuwe designs, materialen en kleurencombinaties volgen de belangrijkste trends van het aankomende seizoen. Voerbakken van koper, houten hondenmanden en een vilten kussen: de collectie is volgens de makers ‘speciaal voor alle consumenten die geen concessies willen doen in hun interieur als het aankomt op hun huisdieren.’

Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland

Sfeervolle buitencollectie

Ontspanning en ‘hygge’ onder een helderblauwe lucht: dat is het uitgangspunt van de nieuwe collectie die Søstrene Grene 28 maart op de markt brengt. De eerste beelden beloven veel goeds!

Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland
Maandoverzicht maart: het leukste nieuws uit interieurland

Heb je tips voor het volgende maandoverzicht? Neem dan contact op!