Kantoor aan huis? 4x designbureaus om van te dromen


Thuiswerken wint aan populariteit en ook het aantal zzp’ers dat vanuit hun woning werkt groeit. Zelf werk ik al jaren (gedeeltelijk) vanuit huis. Mijn belangrijkste les? Tover die rommelkamer om tot werkruimte of richt de zolder in als kantoor. Een vaste werkruimte is een must én draagt bij aan je productiviteit.

Werken vanuit de luie stoel klinkt voor velen als muziek in de oren. Lekker hangen in je huispak, muziekje aan, ontbijten op de bank en tussentijds een was draaien of boodschappen doen. Ja, ook ik heb me er geregeld schuldig aan gemaakt. Tot ik het punt bereikte dat de grens tussen werk en privé zo vaag werd dat ik de bank associeerde met kantoor en onrustig werd als ik aan tafel zat te niksen. Voor mij werkte dat dus niet. In ons nieuwe huis wisten we: de zolder wordt een werkruimte. Hoe creëer je een fijne plek? Dat begint bij een goed bureau. Ik selecteerde vier designvarianten om van te dromen.


Works Desk van String
Praktisch, of stijlvol, lekker basic - net wat je wenst. Een bureau is niet alleen belangrijk om je laptop op te etaleren, maar ook om je een goede werkhouding aan te meten. Werktafels zijn er in tal van vormen en maten. Neem Works Desk van String. In hoogte verstelbaar en naar eigen wens in te richten. Ook perfect te combineren met het modulaire wandsysteem (dat hier nu in de peuterkamer hangt). Het bureau is ergonomisch en elektrisch in te stellen. Zo kun je zelfs staand werken. Ideaal!

Works Desk van String

Works Desk van String

Bermuda Desk Bureau van Asplund
Past minimalistisch bij je of houd je van strak? Dan is Bermuda Desk Bureau van Asplund een pareltje. De uitgesneden opening en kabelsleuf zijn ideaal voor kabels van computer of bureaulampen. En door het opstaande randje hoef je het bureau niet tegen de wand te plaatsen. Leverbaar in wit en zwart.

Bermuda Desk Bureau van Asplund

Bermuda Desk Bureau van Asplund

EB01 Bureau van Pastoe
EB01 Bureau van Pastoe is ontworpen door Cees Braakman. Oorspronkelijk was dit meubel bedoeld als kaptafel. Het bureau is voorzien van twee lades en middenin een grote klep, zodat je er notitieboekjes, pennen en kabels in kunt bewaren. Er is ruimte voor een laptop, lamp én het meubel is voorzien van een slimme kabeldoorvoer.

EB01 Bureau van Pastoe

EB01 Bureau van Pastoe

Tati Desk bureau van Asplund
De combinatie van wit en hout in het Tati Desk bureau van Asplund vind ik prachtig. Subtiel, rank en minimalistisch vormgegeven. Het bureau is uit te breiden met maximaal drie lades, de kleine messing knop maakt het geheel af.

Tati Desk bureau van Asplund

Tati Desk bureau van Asplund

Welk bureau staat er op jouw wishlist?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.