6x de mooiste tuinmeubelen en accessoires van JYSK

Na een week van druilerig rotweer stijgt het kwik gestaag en doet de zomer voorzichtig haar intrede. Het buitenleven lonkt! Is jouw tuin al zomerproof? Met deze tuinmeubelen van JYSK kan het grote genieten beginnen.

Een loungeplek, eethoek, speelhoek: mijn eigen tuin is opgedeeld in hoekjes. Eerstgenoemde moet voorzien zijn van een lekkere bank of fijne stoelen waar je een luie zondag kunt spenderen. De tafel staat op het plekje waar rond etenstijd het laatste streepje zon te vangen is en de speelhoek heeft in de praktijk de omvang van onze volledige tuin. Hoe groot of klein je buitenplaats ook is: hoekjes maken is altijd een goed idee. Op die manier geef je je tuin vorm en kun je er optimaal van genieten.

Kleine tuin of balkon
Heeft je tuin de grootte van een postzegel of ben je gezegend met een balkon? Dan wordt het een ander verhaal. Je kunt het beste kiezen voor een meubel dat je op meerdere manieren en momenten kunt gebruiken. Een loungebank is geschikt voor relaxmomentjes, maar leent zich ook voor lunch of diner met het bord op schoot. Gezellig! Voeg daar een bijzettafel, wat kussens of andere buitenaccessoires en planten aan toe en klaar ben je.

Het Scandinavische JYSK lijkt haar zomerassortiment elk jaar uit te breiden. Ook dit seizoen zitten er pareltjes tussen. Onze favorieten op een rij, in willekeurige volgorde:

Schommelbank SONNERUP.jpg

Schommelbank SONNERUP
Perfect voor lange zomerdagen in de tuin of op een (ruim) balkon. In combinatie met de kussens ziet deze schommelbank er enorm comfortabel uit.

Hangstoel NITTEDAL.jpg

Hangstoel NITTEDAL
Heb je een grote boom, pergola of balkon? Deze stoel bevestig je er eenvoudig aan of onder. Vakantiegevoel gegarandeerd!

Loungestoel FANGEN.jpg

Loungestoel FANGEN
Zet ‘m als fauteuil bij je loungebank, of combineer met een tweede, derde of vierde stoel en matchende bijzettafel voor een compleet hoekje. Kussen erin en klaar!

Loungestoelen RADSTED.jpg

Stoel RADSTED
Een bijzonder stijlvolle stoel die extra comfortabel wordt door de dikke kussens. Puik staaltje Scandinavisch design! Ook leverbaar in een tweezitsbank. 

96573.jpeg

Lantaarn TAKSVALE
Riet en rotan zijn ook deze zomer weer onverminderd populair. Deze lantaarns brengen in no-time sfeer aan je tuin of balkon. 

96580.jpeg
91568.jpeg

Plantenbak KVINAND
Doet denken aan een (onbetaalbare) designvariant, dit exemplaar klik je voor vijf tientjes naar huis. Kan zowel binnen als buiten!

Wat vind jij van de zomercollectie?