Deze wandlamp matcht perfect met mijn (nieuwe) woonstijl

Industrieel meets vintage: in deze wandlamp komen beide stijlen samen. Het ontwerp doet denken aan de klassieke, Franse lichtbronnen uit de vorige eeuw. Nog voor de wanden in mijn woning een likje verf kregen, scoorde ik dit deze lamp online. In de ene kamer staat ’ie nog mooier dan in de ander.

De afgelopen week liet ik voor het eerst beelden van het nieuwe huis zien. De minimalistische inrichting, witte wanden en dito accessoires zijn naar de achtergrond verdwenen. Contrast, textuur, kleur en vintage items kwamen ervoor in de plaats. Helemaal nieuw zijn die invloeden niet, maar in het nieuwe huis voeren ze de boventoon. 

IMG_3804.jpg
IMG_3865.jpg
IMG_3750.jpg

Lamp Davin is een perfecte toevoeging. De lange arm maakt ‘m multifunctioneel en passend in vrijwel elk hoekje. Draai de kap naar de wand voor een fijn sfeerlicht in de kamer of in een gewenste richting wanneer je een boek of tijdschrift leest. In mijn slaapkamer fungeert Davin als nachtlamp. 

IMG_3405.jpg
IMG_3505.jpg

Dit exemplaar is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De vloerlamp staat eveneens hoog op mijn wensenlijstje. Davin is gemaakt van metaal en geschikt voor lichtbronnen tot 40 watt. De wandlamp is op verschillende punten te verstellen met een meegeleverde inbussleutel. 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Directlampen.nl.