Eindelijk! De eerste foto's van de nieuwe kinderkamer (update)

Een vraag die veel (vooral) moeders kopzorgen oplevert: wanneer tover je de babykamer om tot peuterdomein? Ik koos voor verandering na de verhuizing. Een speeltafel, klepbank en voldoende knuffels en leesvoer om mijn hummel bezig te houden. De houten kruk van Flexa Play maakt het geheel af.

Bijna twee maanden na de sleuteloverdracht kan ik eindelijk laten zien waaraan we zo hard hebben gewerkt. Een bijzonder moment - want stiekem vind ik het best spannend om die nieuwe beelden te delen. De reden? Er is nogal wat veranderd. Het vormgeven van Amélie haar kamer ging vrij organisch. Vooraf wist ik dat er kleur op de muur kwam - niet direct een logische stap als je terugdenkt aan mijn witte interieur - maar ik was er aan toe. De basis? Roze. Ik koos voor een oudroze, vintage variant.  

Oud vs. nieuw
Het hoekje naast de schoorsteen leent zich perfect voor een speeltafel. Van een witte plank en simpele plankdragers maakte mijn metgezel in een handomdraai een simpel bureau. De vintage schoolstoel tikte ik op de kop bij de kringloop, de houten kruk - van Flexa Play - scoorde ik bij Eyoba. Een mix van oud en nieuw past perfect bij het sfeertje dat ik in mijn hoofd heb. De kruk is netjes afgewerkt en voorzien van een witte zitting en dito pootjes. Ook leuk: je kunt 'm ook gebruiken als nachtkastje of bijzettafeltje. 

- De winactie is afgelopen - 
Om te vieren dat sevencouches weer 'terug' is, mag ik een van mijn volgers verblijden met zo'n tof kinderkrukje t.w.v. 59 euro. Wil je kans maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog. De winnaar wordt maandag 5 maart bekendgemaakt.

IMG_2943.jpg
IMG_2989.jpg
IMG_1720.jpg
IMG_1765.jpg
IMG_1589.jpg
IMG_3046.jpg
IMG_1789.jpg
IMG_1798.jpg

- UPDATE - 
Dank voor alle enthousiaste reacties en deelname aan de winactie i.s.m. Eyoba. Helaas kunnen we maar een iemand blij maken... En dat is Daisy geworden! Van harte! Als je je gegevens mailt naar mardou@sevencouches.nl zorgen we dat het krukje z.s.m. jouw kant op komt.