Ho ho ho! Dit zijn vier kersttrends voor 2018

November nadert met rasse schreden en dat betekent dat de feestelijke decembermaand steeds dichterbij komt. Glitterslingers, kerststolpen en rendieren: in menig winkel is de kerstsfeer al volop te proeven. Ga jij dit jaar voor stoer, uitbundig, chic of een combinatie daarvan? Vier trends op een rij.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: sevencouches zocht alternatieven voor de kerstboom.

Scandinavisch knus
De Scandinavische trend is ook tijdens de feestdagen een blijvertje. Hygge betekent knus - combineer verschillende materialen om een warme kerstsfeer te creëren. Hout, zachte kleuren, dennentakken, spuit- of poedersneeuw en messing accessoires. Basic doch feestelijk.

FROST DELIGHT_Intr kerst 2463 - Kek Mama.jpg

Lekker retro
De retrotrend gaat mee naar de feestdagen: versier je boom met de kerstballen van je oma, combineer met een moderne piek en haar de goudkleurige kerstslingers van zolder. Regels zijn er niet, gebruik je fantasie en wees creatief. Okergeel en oudroze zijn kleur die zich thuisvoelen binnen deze trend - net als brons en hout.


092018 IntratruinKerst Trends Los2.jpg

Denimn
Ja - je leest het goed: denimblauw steelt de show deze kerst. Combineer met cognac- of roestbruin en betongrijs voor een industriële look.

DENIM BLUES_Intr kerst 0349 - kopie.jpg

Traditioneel
Terug van weggeweest: de traditionele stijl. Een kerstsok aan de schouw, kaarsen aan en de boom opgetuigd met rode, groene of witte ballen en slingers. Zilver en goud zorgen voor de finishing touch. Lekker oldskool!

COMING HOME Intr kerst 3300.jpg

Zoveel keuzes! Weten welke stijl bij jouw past? Intratuin ontwikkelde deze test.