Binnenkijker: sevencouches op de grootste woonsite van NL

Binnenkijkers - de afgelopen jaren zijn er verschillende gefotografeerd in huize sevencouches. Voor de Griekse Elle Decoration bijvoorbeeld. Of voor de campagne met Zuiver en Costes. Deze keer is het anders. De beelden in dit blogartikel zijn de foto's die mijn huis moeten verkopen. Zo spannend!

Als ervaren amateur fotografeer ik mijn woning al jaren. Goede en slechte hoeken, lichtval, oneffenheden: ik ken ze op mijn duimpje. Het voelde als vanzelfsprekend om mijn woning te fotograferen voor de verkoop. Ik waagde verschillende pogingen, maar slaagde niet. Vastgoedfotografie is een andere tak van sport. Ik werd nerveus van de lege, saaie hoekjes. De woningfotograaf kon enkel juichen. Ruimte laten zien - dat is iets heel anders dan een mooi aangeklede ruimte laten zien. Weer wat geleerd. Een impressie:

04_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
08_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
10_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
11_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
15_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
19_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
16_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
23_Haarlem 2025XK Gruttostraat 39.jpg
IMG_8083.jpg

Eerder deze week kondigde ik het verhuisbericht van sevencouches aan. Een stortvloed aan reacties volgde, waarvoor veel dank! Na bijna vier jaar trotse eigenaar te zijn geweest van dit fijne stulpje is het tijd voor een volgende stap. Begin 2018 trekken we hier definitief de deur achter ons dicht. Vanaf morgen is mijn woning te vinden via Funda en Makelaarsland.