Dagje park: picknicken met bamboe-serviesgoed van Blokker

Hoewel ik enorm kan genieten van mijn eigen tuin, vind ik het ook heerlijk om in een van de stadsparken neer te strijken voor een simpele lunch op het gras. De aloude witte wegwerpborden zijn passé - picknicken doe je in stijl. Bamboe-servies is een van de trends deze zomer: lichtgewicht (en dus makkelijk mee te nemen), vaatwasserbestendig en niet breekbaar. Musthave!

Ik koos voor een lichtgroen, effen serviesgoed uit de collectie van Blokker. Prachtige kleur, een beetje tussen turkoois en zeegroen in. Een compleet buitenservies bestaat voor mij uit een dinerbord, ontbijtbord (ook ideaal als saladebord), kommen en bekers

Met deze selectie kun je zo simpel of uitgebreid eten als je zelf wilt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een bont servies samen te stellen met verschillende kleuren en prints. 

Bamboe-servies is hard bezig met een opmars. Het product doet een beetje denken aan melamine en is daardoor ook geschikt voor kinderen. De kommen en bekers zijn mijn favoriet - qua grootte zijn ze echt perfect. Bij outdoor-servies kom ik geregeld net-niet-netmaatjes tegen, maar dit servies mag absoluut mee op vakantie. 

Lichtslinger
Naast het bamboe-servies gooit Blokker hoge ogen met haar zomercollectie. Hippe, ronde strandlakens, mooie placemats en buitenverlichting domineren de etalages. Zoals je wellicht weet ben ik dol op lampionnen van rijstpapier - mijn boom hangt er vol mee. De lichtslinger van Blokker is daarop een mooie aanvulling: de slinger werkt op batterijen - dus gaat ‘ie gewoon lekker mee naar het park voor een toefje sfeerlicht. Plaatje, toch?

Wat vind jij van de zomercollectie van Blokker?