Samenwerking met Action en Kinderhulp: slaapkamerrestyling

Het ouderlijk huis verlaten en op jezelf gaan wonen: het is niet alleen spannend, maar ook duur. Nationaal Fonds Kinderhulp en Action Nederland bedachten een oplossing: de 17+ box. Om het project te promoten werd ik ingeschakeld. De opdracht? Een slaapkamer restylen met enkel Actionspullen. Kijk je mee?

Uit verschillende inzendingen werd tiener Soraya (17) gekozen. Sindskort is zij de trotse bewoner van een nieuwbouwappartement in Amsterdam. Samen met presentatrice Martine Hauwert toog ik naar onze hoofdstad om Soraya’s kamer te bekijken, items te shoppen bij Action en de ietwat kale ruimte op te leuken.

Duizend pakketten
Het 17+ pakket is een starterspakket voor jongeren die het niet breed hebben. In de box zitten basisbenodigdheden als mokken, handdoeken en een waterkoker - maar ook accessoires om de boel aan te kleden. Action Nederland stelde dit jaar duizend pakketten beschikbaar. 

Voor de slaapkamer van Soraya heb ik gekozen voor een lichte basis, aangevuld met pasteltinten en een paar goudkleurige accessoires. Wat vind jij van het resultaat?