Brabantia LoveNature: ga voor groen!

Voor haar nieuwste campagne combineert Brabantia de pijlers wassen, drogen en de liefde voor natuur in een serie duurzame droogrekken. Saai? Allerminst. Voor elk verkocht exemplaar wordt ergens ter wereld een boom gepland. En de rekken blijken ook nog eens multi-inzetbaar. 

Het lentezonnetje dat je was droogt - een geluksmomentje. Sinds de geboorte van mijn dochter volstaat mijn kleine balkondroger niet meer, dus ging ik op zoek naar een alternatief. Wellicht staat dit soort huishoudartikelen niet bovenaan je wensenlijst, maar met je aankoop zorg je er wel voor dat WeForest elders ter wereld een boom kan planten. Deze organisatie zet zich in voor het herbeplanten van bos en zet zich in tegen woestijnvorming. Een mooi initiatief!

Groene oase
Omdat het Hollandse weer niet altijd geschikt is voor het drogen van je was en ik niet veel buitenruimte heb om het rek op te bergen, toverde ik mijn droogboom om tot groene oase. Een soort luchtplaats voor mijn binnenplanten en een mooi plekje voor mijn (kleine) buitenplanten.

De droogboom leent zich perfect als extra bijzettafel voor je plaid, een boek of lunch. Hoewel het rek erg stevig is, doe je er goed aan niet te veel gewicht op het rek te plaatsen. Ik heb enkel gebruik gemaakt van (lichtgewicht) kunststof bloempotten.  

Meer lezen over de samenwerking tussen Brabantia en WeForest? Dat kan!