Binnenkijken bij nieuwste Bolia-vestiging

Het gaat goed met het Deense Bolia: morgen opent het merk haar tweede winkel in onze hoofdstad. Vanavond mocht een groep genodigden rondsnuffelen in het prachtige pand aan de Raadhuisstraat. Dat zorgde bij menigeen voor een ellenlange wensenlijst.

De nieuwe vestiging is ruim opgezet en telt een flink aantal vierkante meters. Bolia is op de vernieuwende tour en dat is vooral in de voorkant van het pand duidelijk zichtbaar. Frivool kleurgebruik, luxe materialen en onbewerkt hout. Doordat er veel daglicht naar binnenkomt zijn cruciale elementen als kleuren en stoffen goed te beoordelen. Wel zo fijn met kiezen!

De winkel op de Utrechtsestraat bekijk je hier.

Het pand heeft een enorme charme. Prachtige rozetten op de plafonds, oude schilderingen en onverwachte, mysterieuze hoekjes. Een impressie van de winkel:

Je vindt deze vestiging van Bolia op de Raadhuisstraat 55 in Amsterdam. Woon je niet in de buurt? Shoppen kan ook online!