Zoektocht naar balans: woonkamerrestyling

Nadat ik de wand achter mijn bank vorig jaar eigenhandig opfleurde met een lambrisering, bleef het geheel toch wat leeg. Niet af. Een grote macraméhanger sierde de muur enige maanden, maar bleek geen blijvertje. Wat wilde ik dan wel? Een wand creëren met intrigerende beelden en een beetje groen. Voor Juniqe stelde ik een set foto’s samen die aan mijn wensen voldeed. En jij kunt ‘m winnen!

Voor de serie selecteerde ik vijf beelden die ik inspirerend vind. Een combinatie van mens, natuur en stilleven. Ik koos werk van Nur Mut, Jovana Rikalo, The Wall Shop en The White Deer. Door met verschillende grootten en lijsten te werken, krijg je een speels effect. Ik koos voor drie witte lijsten, een houtkleurige lijst en gebruikte de achterkant van een leeg canvas. 


Tip: hang je meerdere lijsten bij elkaar maar wil je voorkomen dat het geheel rommelig oogt? Zorg dan dat de lijsten op tenminste een plek op gelijke hoogte hangen. Ik heb de lijsten aan de bovenkant laten uitlijnen, maar dit kun je ook aan de onder- of zijkant doen.


Airplants
Op Instagram lichtte ik eerder al een tipje van de sluier op: ik bestelde twee airplants bij Studio Carolijn Slottje. Ik spotte ze op de IMM beurs in Keulen, waar blogger Vosgesparis gebruik maakte van deze stijlvolle exemplaren. Het ontwerp fascineert me - ik kan ernaar blijven kijken. De luchtplanten hangen op verschillende hoogtes aan het plafond, waardoor de hoogte van de kamer extra wordt benadrukt. De (lees)lamp is van Zuiver.

Winnen?
In samenwerking met Juniqe mag ik een van mijn volgers/lezers verblijden met de set die ik voor Juniqe heb samengesteld (excl. lijsten). Je ontvangt:

Wil je kans maken op deze set? Laat een reactie achter onder dit blog met je IG-naam en volg @juniqeartshop op Instagram. Meedoen kan t/m 11 maart a.s. Succes!