Kennismaking: verfijnde ontwerpen van Les Rêves d'Anaïs

Zachte kleuren, klassieke ontwerpen en subtiele prints: de collectie van het Belgische Les Rêves d'Anaïs ademt elegantie. Het bedrijf brengt de mooiste musthaves voor je baby en babykamer op de markt. Ik kende het merk nog niet, maar werd getriggerd door de prachtige catalogus. Tijd dus voor een kennismaking.

Luxe, verfijning en comfort - zomaar drie associaties die me te binnen schieten wanneer ik de items van Les Rêves d'Anaïs uit de verpakking haal. Een velours pyjama, roze muziekmobile en dito konijnenrammelaar, badcape met washand en een hagelwitte slaapzak zonder mouwen: er is zo veel moois om uit te kiezen.

Les Rêves d'Anaïs - vrij vertaald: de dromen van Anaïs - wil betoveren. Het bedrijf poogt de onschuld en schoonheid van een pasgeborene te vangen in een verfijnde reek beddengoed en babyproducten. Dat is gelukt.

Dromerig
Het merk is vrij klassiek, de items zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die ook nog eens duurzaam zijn. Er hangt een dromerige vibe om het merk Les Rêves d'Anaïs - en daar ben ik dol op. In de babykamer - die ik gisteren aan een restyling heb onderworpen - komen de spullen mooi tot zijn recht.

Mooi muziekje
Amélie is dol op de konijnenrammelaar en geniet zichtbaar wanneer ik de muziekmobile laat spelen. Zo leuk! Zelf ben ik stiekem ook dol op de mobile - het liedje is klinkt lieflijk, dromerig. Perfect passend bij het merk!

De items van Les Rêves d'Anaïs worden in verschillende winkels verkocht - in Haarlem kun je bijvoorbeeld terecht bij Minimarkt, Kruisstraat 11. Binnenkort opent het merk ook haar eigen webshop.

Wat vind jij van de producten?