sevencouches selecteert: 9x lange eettafels

Eettafels - ze zijn er in tal van vormen en maten. Het afgelopen jaar maakte vooral de ronde tafel furore en kozen we voor een knusse en compacte eethoek. In 2018 ligt de focus op delen en samenzijn: een perfecte match met de lange (inklapbare) eettafel.

Vrijwel elk moment van de dag wordt de eettafel bemand door een of meerdere gezinsleden. Huiswerk maken, bijkletsen met vrienden, steeds vaker thuiswerken of zelfs vergaderen: er gebeurt veel aan tafel. Waar voorheen steevast gekozen werd voor tafels met een lengte van anderhalve meter, zijn inmiddels exemplaren van de dubbele afmeting geen uitzondering meer. De eettafel wordt meer dan ooit gedeeld met alle gezinsleden. Gezellig én functioneel!

Houten tafels
Ronde eettafels worden ovaal en rechthoekige exemplaren een stuk(je) langer. Tafels met ruimte voor zes tot acht zijn geen uitzondering. Ben je niet gezegend met een grote eetkamer of hoek? Geen nood. Inklapbare tafels zijn een prima alternatief. Houten tafels zijn (weer) helemaal hip en - afhankelijk van het soort hout - vrijwel in elke stijl toepasbaar. Zo past grenen goed bij een landelijke inrichting, teak in een stoer of robuust huis en eiken in een Scandinavische sfeer.

Persoonlijk
Bijkomend voordeel: een lange tafel biedt ontelbaar veel mogelijkheden als het op styling aankomt. Meerdere lampen, tafeldecoratie, een mix van stoelen... Leef je uit, maak het persoonlijk. Het is tenslotte jouw huis. Inspiratie opdoen? sevencouches zocht wat mooie beelden voor je uit: 

vtwonen

vtwonen

pinterest

pinterest

pinterest

pinterest

pinterest

pinterest

vtwonen

vtwonen

vtwonen

vtwonen

houtmerk

houtmerk

pinterest

pinterest

pinterest

pinterest