Afvalbak wordt interieurstuk: dit is Brabantia’s Bo

Stijlvol en elegant zijn niet direct de woorden om een vuilnisemmer mee te beschrijven, maar die benaming an sich zou haar al teniet doen. Bo Touch Bin is zonder twijfel de mooiste in haar soort. Haar oer-Hollandse bedenker Brabantia stevent met Bo af op een afvalrevolutie waar het scheiden van vuil bijna een feestje wordt.

Je afvalemmer als interieurstuk is dus niet langer ondenkbaar. Het ontwerp is voorzien van vier zwarte poten en leverbaar in acht kleuren. Door het gebruik van verschillende binnenemmers is Bo ideaal voor het scheiden van afval. Zo kun je kiezen voor een, twee of drie binnenemmers. Omdat mijn huishouden voornamelijk ‘gewoon’ vuilnis en GFT-afval produceert, koos ik ervoor mijn Bo van twee emmers (11 en 23 liter) te voorzien.

IMG_0767.jpg
IMG_0841.jpg

Aan alles gedacht
De (non)kleur zal je niet verrassen: sevencouches koos voor wit. De behuizing van Bo is gemaakt van goed afgewerkt metaal. De combinatie met kunststof klep en dito poten zorgen voor een classy uiterlijk. De afvalbak opent door aanraking en blijft open tot je de klep eigenhandig sluit. Doordat Bo op pootjes staat, kun je de vloer eronder makkelijk schoonhouden. De binnenemmers zijn er makkelijk uit te halen en terug te plaatsen. Brabantia maakte voor elke maat binnenemmer een passende afvalzak, zodat slecht passende exemplaren (frustrerend!) verleden tijd zijn. Handig!

IMG_0861-2.jpg
IMG_0822.jpg
IMG_0785.jpg
IMG_0978.jpg
IMG_0825.jpg

‘Uniek ontwerp’
Het ontwerp van Bo is ontstaan in Nederland en uitgewerkt in de Belgische fabriek. Bo is gemaakt van gerecycled materiaal. Romke Swinkels, directeur Marketing en Innovatie noemde Bo eerder 'de toekomst van afvalmanagement'. Swinkels: 'Met het unieke ontwerp, de moderne kleuren en de duurzaamheid is onze revolutionaire Bo Touch Bin helemaal van nu.'


Winnen?

Wil jij de show stelen met je afvalbak en een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? sevencouches mag een Brabantia Bo Touch Bin naar keuze (t.w.v. 149 euro) weggeven! Wat moet je doen?

1. Like Brabantia en sevencouches op Facebook;
2. Laat in de comments onder de post op Facebook weten welke Bo je zou willen hebben en tag minimaal twee vrienden.

De winnaar of winnares wordt op vrijdag 13 oktober bekendgemaakt. Succes!