Sneak peek: de eerste foto's van het nieuwe huis

De tijd vliegt: het is inmiddels bijna november en dat betekent dat het nog twee maanden duurt voor de klus- en renovatiewerkzaamheden in het nieuwe huis beginnen. In drie weken tijd hopen we in elk geval de basis voor ons Nieuwe Droomhuis te hebben gelegd. De eerste beelden staan in dit blog.

Dit najaar kondigde ik aan dat we een nieuw huis hadden gekocht. Op sevencouches.nl schreef ik over het verkooptraject en de hindernissen die daarbij hoorden. Nu de papieren zijn getekend durf ik mijn focus langzaam te verleggen naar het huis dat straks mijn thuis gaat worden. Avonden ben ik bezig met pinnen, moodboards, keukenplanners en kladblokjes. Over die plannen later meer - in dit blog deel ik een aantal beelden zoals het nu is. Met als favoriete element: de enorme tuin. Leuke kanttekening: we zij straks letterlijk grootgrondbezitters. Het perceel is drie keer zo groot als onze huidige stadswoning. Hieronder de beelden en alvast een blik op de moodboards.

Moodboard exterieur

Moodboard exterieur

IMG_5160.jpg
IMG_5133.jpg
IMG_5153.jpg

Moodboard interieur

Moodboard interieur

IMG_5169.jpg
IMG_5166.jpg
IMG_5179.jpg
IMG_5442.jpg
IMG_5198.jpg
IMG_5191.jpg
IMG_5204.jpg