Musthave voor dit najaar: bloemenprint op bed

De bloemenprint is hot: behang, accessoires en stoffen met de mooiste kleuren veroveren Nederlandse woon- en slaapkamers. Wat je stijl ook is: een dergelijk dessin is vrijwel altijd in te passen. Ook sevencouches ging overstag bij het zien van Essenza's dekbedovertrek Fleur. Een blikvanger in de elke (minimalistische) slaapkamer!

Fleur is geïnspireerd op werken van de oude meesters. Het dessin komt uit de Heritage-collectie van het textielmerk. Volledig gemaakt van katoen satijn waardoor het overtrek bijzonder zacht en luxueus aanvoelt. De print is bijna schilderachtig.

IMG_1245.jpg
IMG_1258.jpg
IMG_1298.jpg

Ik koos voor Fleur om de minimalistische slaapkamer een oppepper te geven. Hoewel ik in eerste instantie twijfelde of deze print zou passen bij mijn stijl, durfde ik de gok te wagen. Kleur en prints - niet het eerste wat bij sevencouches past. Maar hier kan ik wel aan wennen!

Spreien en kussens
Essenza maakte voor haar nieuwe collectie ook een lijn met bijpassende spreien en kussens om eindeloos te kunnen combineren. Favoriet bij sevencouches zijn de velours accessoires en langharige exemplaren van kunstbont, zoals Vita. Ook heel bruikbaar is als plaid op de bank - dat zie je binnenkort.

IMG_1219.jpg
IMG_1231.jpg
IMG_1287.jpg

 

Wat vind jij van de bloemenprint?