New in: fijne wall candy van Karakterprints en I LOVE MY TYPE

Onrust. Met mijn zwangerschapsverlof voor de deur en niet te negeren nesteldrang moest er geschoven worden in huis. Alweer. Online stuitte ik op twee prachtige posters die ik niet kon laten liggen. Een verrijking voor mijn opnieuw ingerichte woonkamer, vond ik. Pure wall candy. Tijd dus voor een wissel.

Sinds ik afscheid heb genomen van de posterwand achter mijn eettafel ben ik flink zoekende wat mijn wanddecoratie betreft. De platen die ik in mijn bezit heb vind ik stuk voor stuk prachtig, maar ik wilde ook wel weer wat anders.

Op de website van Karakterprints vond ik poster Formidable - met de hand gemaakt door vakman Bart Heesen. De print is gedrukt op een cillinderpers, de letters handmatig uit rubber gesneden en voorzien van de nodige inkt. Dat maakt elke poster anders. Ook bijzonder: deze letterpress poster is gedrukt in een gelimiteerde oplage en toch betaalbaar. Een uniek item aan de muur - hou ik van.

Goud
De goudkleurige details die al enige tijd vindbaar zijn in mijn huis houden tot nog toe in stand. Bij het Deense I LOVE MY TYPE spotte ik poster Bloom! - een prachtige print met luxe uitstraling. Bloom! is leverbaar in verschillende kleuren, ik koos voor Real Grey. De goudkleurige letters zijn aan de achterkant in de posters gestansd waardoor ze wat hoger liggen. Ik heb gekozen voor een zwarte lijst, maar een witte of goudkleurige is ook een prima optie. Wellicht over een paar maanden? ;-)

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinsten?