Gespot: marmer, metaal en kleur in nieuwe collectie Mooi Goed

De zomer is ten einde en de herfst staat voor de deur: tijd voor andere vormen, materialen en kleuren. Christian Kocx (designlabel Mooi Goed) lijkt klaar voor het nieuwe seizoen. Hij voorziet een aantal succesontwerpen van hippe trendkleuren en vult zijn collectie aan met een nieuw item.

Tot voor kort vond je weinig kleur terug in de collectie van Kocx - hij werkte veelal met sjieke zwartwit combinaties en messing. Je kent de schouwklok vast nog wel, een prachtig voorbeeld uit de collectie van het label. Inmiddels zijn drie kleuren toegevoegd aan bestaande producten: groen, geel en blauw. Onder andere Kocx’ befaamde taartenschaal, kandelaar en kapstokhaken zijn voorzien van een nieuw jasje. 

Fotohouder
Een aanvulling op de collectie is de heerlijk minimalistische fotohouder: helderwit marmer gecombineerd met stoer metaal - naast zwart en wit ook weer leverbaar in bovengenoemde kleuren. Mijn keuze zal geen verrassende zijn: ik klikte de witte fotohouder naar huis. Simpel in zijn eenvoud, maar oh zo mooi! 

Winnen?
Ben jij binnenkort - als een van de eersten - eigenaar van deze fotohouder in een kleur naar keuze? Laat een reactie achter onder dit blog (met je IG naam) om kans te maken en volg @mooi_goed op Instagram. Meedoen kan tot 30 september.