Perfecte mix tussen lief en stoer: hanglamp via Eyoba.nl

Ze doet me denken aan de lampen van Ay illuminate - alleen een stuk betaalbaarder. De combinatie van linnen en metaal maakt haar perfect passend in mijn woonkamer. Deze toffe hanglamp geeft mijn ronde tafel body zonder het geheel zwaar te maken. Maak kennis met Ribbon, een van de lichtbronnen uit de collectie van vtwonen.

Deze eyecatcher scoorde ik via de website van Eyoba, waar ik eerder een tafeltje van Zuiver kocht. Naast lampen en bijzettafels heeft de webshop ook een ruim assortiment aan eetkamerstoelen, eettafels en (klein)meubilair. Ribbon is leverbaar in twee maten: M (met een diameter van 38 cm) en L - 55 cm doorsnee. Ik koos voor de eerste omdat ik de vorm mooier vind.

Goede match
In eerste instantie had ik bedacht dat de lamp boven de zithoek zou komen, waar eerder de wolkenlamp hing. Na levering ging ik twijfelen: deze lamp zou ook boven de eettafel niet misstaan. Uitproberen dus.

Boven tafel bleek Ribbon het beste tot haar recht te komen - dus de veel kleinere metalen lamp verdween naar zolder. Een hele fijne match met mijn ronde eettafel. Ook tof: de textuur van het linnen wordt, zodra het donker is, op de muur geprojecteerd.