Musthaves, tips en zelfmakers: sevencouches in vtwonen ♥ blogs

Enkele maanden geleden werkte ik in het geniep aan een bijdrage voor het jaarlijkse blogazine van vtwonen: ruim dertig Nederlandse bloggers delen hun shoptips, favoriete items en musthaves in een 164 pagina's tellende uitgave, waaronder sevencouches dus. Een eer!

In mijn productie vind je een aantal musthaves - sommige daarvan deelde ik eerder al op mijn blog. Zoals kapstok Kees van Deens.nl of de schouwklok van ontwerper Christian Kocx (Mooi Goed). De wolkenlamp die ik eerder maakte voor de babykamer wordt ook uitgelicht in het blogazine: je leest hoe je 'm heel makkelijk zelf maakt.

Naast tekst en beeld van mijn hand kun je ook genieten van bloggers als Anne Heijmans (Remade With Love), Lisanne van de Klift (Lisanne van de Klift) en Milou Nieuwenhuis (Van het Kastje naar de Muur). Geen abonnee? Je vindt vtwonen ♥ blogs vanaf 13 september in de boekhandel. Liever bestellen? Dat kan ook

Heb jij het blogazine al bekeken?