Hout versus beton: gouden combi van het Amsterdamse Raw Materials

Een robuust, ietwat grof houten onderstel en een stoere doch stijlvolle ronde zitting: de ontwerpers van Raw Materials slaan de spijker op de kop met de Bedrock Stool. Twee van mijn favoriete materialen gecombineerd in een krukje. Hebben!

Vintage stukken, hippe merken en unieke materialen: wanneer je opzoek bent naar een bijzonder item vind je ‘m waarschijnlijk bij Raw Materials. Grote kans dat je bezoek aan de winkel of online shop resulteert in een aankoop - menig interieurliefhebber wordt hebberig van deze winkel.

Het krukje dat ik scoorde is afkomstig uit de eigen collectie van het merk dat zich in 2010 aan de Amsterdamse Rozengracht vestigde. De winkel telt maar liefst 600m2 wooninspiratie. 

Solide
Ik bestelde de Bedrock Stool via de site van Raw Materials en kreeg ‘m enkele dagen later keurig ingepakt geleverd. Het is een plaatje – ik vind nog mooier dan de productfoto’s op de site doen vermoeden.

De zithoogte is ideaal, de kruk past perfect aan mijn ronde eettafel. Daarnaast doet het krukje dienst als bijzettafel. Ik durf met gerust hard mijn glazen theepot of vaas aan het solide stenen blad toe te vertrouwen. Staat als een huis!

Karakter
Het onbehandelde onderstel geeft de Bedrock Stool zijn karakter. Dat ongepolijste, onbewerkte, natuurlijke – prachtig vind ik dat. Ondanks het gewicht van de kruk sleep je ‘m makkelijk naar je badkamer, slaapkamer of eethoek. Multifunctioneel – en daar houden we van.

Winnen?
Ben je, net als ik, verliefd geworden op dit unieke exemplaar? In samenwerking met Raw Materials mag ik een Bedrock Stool (ter waarde van 63,50 euro) weggeven aan een van mijn volgers/lezers. Hoe maak je kans?
1. Volg @rawmaterials_thehomestore op Instagram;
2a. Laat in een reactie onder mijn post op Instagram weten waarom jij het krukje wilt winnen en tag twee vrienden. Reposten mag! Gebruik de hashtag #sevencouchesraw OF;
2b. Laat in een reactie onder deze blogpost weten waarom jij het krukje wilt winnen. Vergeet niet je IG-naam te vermelden.

Meedoen kan t/m zondag 12 juni, 21.00 u. De winnaar of winnares wordt volgende week maandag bekendgemaakt. Succes!