Binnenkijker: sevencouches in Griekse ELLE Decoration

In februari dit jaar werd ik benaderd door de redactie van ELLE Decoration Griekenland. Of ik mee wilde werken aan een binnenkijker voor het meinummer. Je begrijpt: daar hoefde ik geen twee keer over na te denken.

Het blad ligt inmiddels in de schappen op de Zuid-Europese eilanden - en daar ben ik stiekem best trots op. Kijk je mee?

Interview per mail
De productie met mijn Haarlemse huis beslaat drie pagina’s in de nieuwste ELLE. Een van de redacteuren heeft me via de mail geïnterviewd en het beeldmateriaal schoot ik zelf. De redactie bleek in het bijzonder gecharmeerd van de lambrisering in mijn slaapkamer, die inmiddels is overgeschilderd.

In het artikel worden quotes afgewisseld met tips en trics: hoe je een fotowand als de mijne maakt of met welk beslag je een hangstoel aan je plafond kunt bevestigen. 

Vond het een bijzondere ervaring om mee te mogen werken aan een productie voor een magazine als ELLE Decoration. Misschien nog wel het leukst om te zien: de veranderingen die ik - in een tijdsbestek van luttele maanden - alweer in mijn woning heb doorgevoerd. Heerlijk - die beweging!