Musthave: botanische muurvaas Eco Deer

Voor velen van jullie zal het geen geheim zijn dat ik dol ben op geweien. Wat mij betreft een mooie vorm van recyclen: het dier werpt zijn hoorn af en ik hang het kunstig boven de haard. De Oekraïense Kate Kukhar houdt ook van geweien, maar met een iets andere insteek. 

Kukhar bedacht de Eco Deer - een botanische muurvaas. Het schild waarop je de reageerbuisvaasjes kunt bevestigen is niet van echt te onderscheiden. Gemaakt van duurzaam verkregen hout en fair trade ontwikkeld in een Oekraïens atelier. Elk product wordt handgemaakt. De Eco Deer is leverbaar is verschillende uitvoeringen - waaronder wit, zwart, hout of metaal. Ik koos voor de houten variant om mijn witte wanden wat op te spicen.

Lentebloeiers, frisgroen, stoere takken...
Het botanische gewei heeft een plekje gekregen op de schouw, boven de open haard. De vaasjes vulde ik met bamboetakken uit eigen tuin, wat het geheel een zomerse uitstraling geeft. Met de Eco Deer kun je ongelimiteerd variëren.

Creëer je eigen gewei met lentebloeiers, fris groen of stoere takken. De vaasjes hoef je overigens niet te gebruiken: wil jij je schild voorzien van kale takken, dan laat je ze rusten in de messingkleurige ringen. Heel easy.

Wil jij je eigen Eco Deer bestellen? Dat kan hier!