Trendvoorspelling zomer voor Huurwoningen.nl

De zomer komt langzaam in zicht en bij een nieuw seizoen horen nieuwe woontrends. Huurwoningen.nl vroeg mij een trendvoorspelling te geven voor de komende maanden. Mijn antwoord? Uitpakken is het toverwoord - maar wel passend binnen jouw (woon)stijl.

Geometrische prints, eighties patronen, neutrale kleuren en Oosterse invloeden: deze zomer mag je uitpakken op de manier die passend is bij jouw woonstijl. Hou je van kleur? Combineer verschillende vormen, kleuren en dessins. Niets is te gek! 

Keramiek via brostecopenhagen.com

Keramiek via brostecopenhagen.com

Keramiek, leer en linnen
Is je woonstijl minder uitbundig? Gebruik dan neutrale tinten en materialen als (transparant) glas en kurk. Ook keramiek, leer en linnen zijn een welkome aanvulling in je interieur. De Oosterse trend past zowel bij de kleurliefhebber als de minimalist: kies voor een subtiel, goudkleurig accessoire of ga voor groots met handgemaakte kussens, turquoise kleden of roze vazen.

Oosterse lamp en dito kussens via amodernmedina.com

Oosterse lamp en dito kussens via amodernmedina.com

Benieuwd naar de trendvoorspellingen van andere bloggers en websites? Je leest het trendrapport op de site van Huurwoningen.nl.