sevencouches in Marokkaanse sferen

Eind maart werd mijn minimalistisch vormgegeven woonkamer voorzien van een Oosterse touch. Op een sobere donderdag toog Senna Kabbaj van a Modern Medina naar Haarlem om haar Marokkaanse woonaccessoires te laten fotograferen in mijn huis. Een bijzondere ervaring!

Als interieurliefhebber word ik met regelmaat om woontips of stijladvies gevraagd, maar nog niet eerder kreeg ik het verzoek voor een fotoshoot in mijn eigen huis. De beelden zijn geschoten voor de webshop van a Modern Medina (binnenkort online).

Eigenaresse Senna wilde met de beelden laten zien dat Marokkaanse items perfect passen in een Westers interieur. De lichte wanden en dito meubels in mijn woning zorgen daarnaast voor de juiste focus op het betreffende product. Veel effectiever dan enkel productfotografie.

Het effect van Oosters
Hoewel ik dol ben op Oosterse items en ik steeds meer op zoek ben naar mooie stukken voor mijn eigen woning, vind ik het lastig te integreren. De komst van Senna was een mooi moment om te zien wat het effect van de accessoires is op mijn bestaande inrichting.

Ik was blij verrast, het bleek een prachtige match. Dat smaakt naar meer... Misschien heb je mijn Marokkaanse spiegel al gespot? Senna deed mij een prachtige handgemaakte poef van geitenleer cadeau. Binnenkort op Instagram!

Ben je, net als ik, fan van Marokkaanse items? Dan raad ik je aan om a Modern Medina in de gaten te houden. Naar verwachting zal de website deze maand live gaan, zodat jij je te goed kunt doen aan de Oosterse pracht en praal van Senna. In de webshop vind je o.a. vloerkleden, handira's, kussens en lampen.