New in: schouwklok van designlabel Mooi Goed

De perfecte mix tussen modern en antiek - dat is deze prachtige schouwklok van designlabel Mooi Goed. De minimalistische uitstraling, het ambachtelijke karakter, de messing steun… Liefde op het eerste gezicht!

Sinds ik afscheid heb genomen van het kleine beetje kleur dat nog in mijn woning floreerde, kies ik steeds vaker voor een vleugje goud of messing. Zolang het subtiel is, past het binnen mijn interieur.

Deze schouwklok, bedacht door industrieel ontwerper Christian Kocx, bleek een mooie aanvulling. De combinatie van twee stijlen geeft ‘m een unieke uitstraling en maakt deze klok geschikt voor vrijwel elk interieur. 

Details
De schouwklok wordt geleverd in een prachtige doos - werkelijk een feestje om uit te mogen pakken. Het ontwerp bleek groter te zijn dan ik me had voorgesteld, heel fijn! Aan elk detail is gedacht: de klok is mooi strak afgewerkt.

Drie sleuven op de wijzerplaat geven de twaalf, drie, zes en negen aan. De grote wijzer is wederom voorzien van mooie details, een goede combi met de basale kleine wijzer. Om de klok neer te zetten hoef je enkel de messing steun om de wijzerplaat te schuiven - makkelijker wordt het niet. Batterij erin en klaar!

Benieuwd naar het verhaal achter Mooi Goed? Eerder schreef ik dit artikel over het label. Leuk nieuws voor jou: volgende week mag ik zo'n toffe schouwklok weggeven! Houd mijn blog en sociale kanalen in de gaten voor de winactie.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst?