Lente in huis met tafelklem TOON van Deens.nl

Met recht noemt Deens.nl TOON het paradepaardje van haar collectie – de tafelklem is al tijden een regelrechte hit bij interieurminnend Nederland. Voor Deens.nl poogde ik de lente naar mijn eettafel te halen en TOON bleek daarvoor het perfecte accessoire.

Ik ben dol op het voorjaar: de dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de lichtval binnenshuis veranderd. Tijd om een vleugje lente naar binnen te halen!

Daar horen mooie voorjaarsbloeiers bij, die ik dit jaar in eigen tuin vond. Kersenbloesem. Niet standaard in de vaas, maar verrassend anders rond tafelklem TOON. Bevestigen is heel simpel: ik gebruikte wat smalle tie-wrap en zorgde dat deze voldoende werden afgedekt door de takken, blaadjes en bloemen.

Passend op elke tafel
TOON werd in 2008 ontworpen door het team van Deens. De belangrijkste functie van de klem? Een mogelijkheid tot verlichting boven de tuintafel.

Inmiddels is TOON zowel binnen als buiten populair. Door de uitschuifbare stang is de tafelklem passend op elke tafel, ook op mijn ronde exemplaar. De tafelklem is leverbaar in verschillende kleuren, ik koos voor de lichtgrijze versie. Een absulote musthave voor elk interieur!

Wat vind jij van TOON?