New in: bijzettafel Cupid via Eyoba.nl

Minimalistisch, stijlvol en passend in elk interieur: de Cupid van Zuiver doet zijn naam eer aan. Het is een exemplaar om verliefd op te worden. Deze bijzettafel stond al geruime tijd op mijn wishlist en vorige week ging ik eindelijk overstag. Dat had ik eerder moeten doen!

Mijn nieuwste aanwinst scoorde ik bij Eyoba, een van mijn favoriete shops als het gaat om (klein)meubelen, designproducten, eettafels of eetkamerstoelen. Tijdens het bestelproces ontstond kortstondige twijfel: kies ik voor goud of bestel ik een wit exemplaar? Goud is een van de trendkleuren voor komend seizoen – en daarmee mag je flink uitpakken. Ik koos uiteindelijk, heel verrassend, voor ‘veilig’ wit met een marmerlook blad. 

Lichtgewicht
De Cupid wordt geleverd in een platte verpakking en is kinderlijk eenvoudig in elkaar te zetten: je schuift het ijzeren onderstel uit elkaar en plaatst het glazen tafelblad erop. Klaar. Ondanks het materiaalgebruik is de Cupid een lichtgewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Momenteel staat de bijzettafel naast de bank, maar ook in mijn slaapkamer of inloopkast is de Cupid een echte blikvanger.

Luxe of sereen
Ik combineer het tafeltje het liefst met allemaal witte accessoires voor een serene look. Of ik kies, zoals op de foto te zien is, voor een luxueuze look door een subtiele gouden touch toe te voegen. Het theelepeltje, de bovenkant van de glazen vaas…  Like! De bijzettafel is leverbaar in zes kleuren – dus voor ieder wat wils.

Cupid winnen?
Fantastisch nieuws voor de lezers van mijn blog: in samenwerking met eyoba.nl mag ik een van jullie verblijden met een Cupid bijzettafel (t.w.v. 79 euro) in een kleur naar keuze! Wat moet je doen?

1. Laat in een bericht onder dit blog een reactie achter (met je IG-naam) waarin je schrijft voor welke kleur je zou kiezen en waarom;
2. Extra winkans? Plaats een foto op Instagram waarop de ruimte te zien is waar jij de Cupid een plekje zou geven. Je woonkamer, de slaapkamer, inloopkast... Gebruik de hashtag #sevencoucheseyoba zodat we je deelname kunnen terugvinden. Let op! Je account moet openbaar zijn om deel te kunnen nemen aan deze winactie.

Meedoen kan tot woensdag 16 maart. De winnaar of winnares wordt een dag later via mijn blog bekendgemaakt. Ik ben benieuwd naar jullie keuzes! Succes!