Met deze houten kapstok bespaar je ruimte in je hal

Twee weken geleden maakte ik kennis met KEES - een simplistisch vormgegeven kapstok van Nederlandse makelij. Zijn eenvoudige en toch stijlvolle uiterlijk maakt deze kapstok perfect passend in mijn interieur. Voor Deens.nl schreef ik een gastblog over mijn nieuwste aanwinst.

Mijn inloopkast was al enige tijd toe aan een make-over. Het grote kledingrek dat de ruimte voorheen sierde werd een sta-in-de-weg. Ik zocht iets subtielers. De nieuwe oplossing moest voldoende ruimte bieden aan jasjes, jurken en tassen.

Zwartwit of kleur?
Via de webshop van Deens vond ik KEES een oerdegelijke kapstok van geperst hout. De kapstok wordt geleverd met zes haken die je willekeurig kunt ophangen. Ik koos voor de combinatie van zwart met wit en klikte KEES naar huis. 

deens1.jpg

Blij verrast
Vooraf heb ik me niet beziggehouden met de afmetingen van de kapstok en ik was blij verrast toen het pakket werd bezorgd. Door de diepte van de houten balk kun je bovenop een vaasje, (huis)parfum of fotolijst kwijt. Handig en leuk om mee te decoreren! De zichtbare gelaagdheid van het hout geeft de kapstok een speelse twist.

De haken zijn flink, daardoor kun je aan een exemplaar verschillende jassen kwijt. Het grote voordeel van dit alternatief op mijn kledingrek is de ruimtebesparing. Mijn favoriete bankje past er prima onder. Ik ben fan!

Wat vind jij van KEES?