Chique & stijlvol: sevencouches viert kerst met MisterDesign

Op Instagram kon je eerder deze week al een beetje kerstsfeer proeven in mijn Haarlemse woning. Niet uitbundig, maar lekker subtiel. Ik scoorde een kleine kerstboom, tikte wat kerstverlichting op de kop en maakte een hanger van eucalyptustakken en de prachtige messing kaarsenhouders van Ferm Living die ik bij MisterDesign vond. Perfect passend bij mijn idee van kerstdecoratie.

Al langere tijd ben ik dol op goud- en messingkleurige accessoires. Het is dan ook geen verrassing dat ik ook met kerst voor dit materiaal koos. De kaarsenhouders komen met zijn vieren en worden geleverd in een prachtig doosje. Het uitpakken is alleen al een feestje! Overigens kun je voor veel meer design kerstcadeaus bij MisterDesign terecht.

Door de spiraalvormige houder kun je verschillende maten kaars in de houder kwijt. Handig! Ik koos voor kleine, smalle kaarsen die ik nog in huis had. 

Lichtgewicht
De kaarsenhouders, bedacht door ontwerper Trine Andersen, bleken opvallend licht van gewicht te zijn - dat had ik niet verwacht. De matte afwerking vind ik een pluspunt: geen last van vette vingers of een overdaad aan glim.

Aan de achterkant van elke kaarsenhouder zit een haakje waardoor je ‘m makkelijk in je kerstboom of - zoals ik deed - aan een eigengemaakte kersthanger bevestigt. Het aansteken van de kaarsen vind ik absoluut geen must, zonder vlammetje zijn ze net zo feestelijk. Een moderne versie van de klassieke kaarshouder!

Winnen?
Ook verliefd geworden op deze eyecatchers? Ik mag een van mijn volgers verblijden met eenzelfde set van vier Ferm Living kandelaars! Meedoen is simpel:

1. Volg @misterdesignnl op Instagram en;
2. Laat een bericht achter onder dit blog.

That’s it! De winnaar wordt maandag 19 december bekendgemaakt. Succes!