Brabantia Love to Give: de klassiekers in een nieuw jasje

December staat in het teken van cadeautjes geven en Brabantia speelt daar slim op in door met feestelijk vormgegeven items te komen. Keukenhulpjes en huishoudklassiekers mogen vanaf nu gezien worden, je koopt ze in de hipste kleuren. Mijn favoriet uit deze lijn is de grijze broekenhanger - die in mijn huis een hele andere functie kreeg.

Prullenbakken, bakspullen, pannen en zelfs brievenbussen: Brabantia is al bijna een eeuw een begrip in Nederland. Het bedrijf wil het leven mooier maken met haar producten die vooral prettig in gebruik moeten zijn. Nu komt daar dus ook het uiterlijk bij - want het oog wil immers ook wat. In de Love to Give collectie draait het om nieuwe kleuren en concepten. We zien onder andere warm rood, stijlvol zwart, vrolijk geel en trendy mint voorbijkomen. 

Nieuwe functie
Ik mocht een aantal klassiekers proberen en koos voor de broekenhanger, kledinghangers en voorraadpotten. Mijn favoriete kleuren in deze collectie? Het chique grijs en hippe mint. 

De broekenhanger leek me in eerste instantie bij uitstek geschikt voor mijn sjaals en accessoires, maar als tijdschriftenrek vond ik ‘m stiekem nog leuker. Ik hing ‘m aan de kast bij mijn eettafel en verzamel er magazines aan die ik nog wil lezen. Altijd binnen handbereik aan mijn leeftafel. Handig!

Laat maar hangen
De kledinghanger gebruikte ik waarvoor hij ontworpen is. Ik hing mijn feestjurk eraan. Een gewaagde keuze, gezien deze al schoon en kreukvrij op de kerstdagen wachtte.

Brabantia heeft de hanger - heel slim - voorzien van een stofcoating zodat je kleding keurig blijft hangen. Ik ben klaar voor kerst!

Welk item uit de Love to Give collectie zou jij willen krijgen?