Impressie: de leukste kraamcadeaus en musthaves voor de babykamer

Vanaf het moment dat ik mijn zwangerschap wereldkundig maakte, werden mijn nog ongeboren baby en ik verwend met de schattigste rompers en liefste voorleesboeken. Na de geboorte veranderde dat niet - in tegendeel - het werd alleen maar meer. Inmiddels hebben de meeste items een plekje gekregen in de kamer van Amélie en ik kan niet wachten dat met jullie te delen. Een impressie van de leukste kraamcadeaus en musthaves voor de babykamer.

Een van mijn absolute favorieten is deze geboorteposter van Zweedse makelij. Het idee voor de poster - een illustratie van je pasgeboren baby op ware grootte - ontstond in 2013. Er zijn verschillende designs waaruit je kunt kiezen en via de site van The Birth Poster kun jij je poster naar wens vormgeven. Een mooie herinnering aan je kleine mini-me (die natuurlijk veel te snel groeit!)

Allemaal beestjes
Op de plankjes vind je een verlichte teddybeer van LAB81, de Baby Pure. Dit schattige nachtlampje geeft een fijn, warm licht als jij je baby niet helemaal in het donker wilt laten slapen. Hebben? Je vindt ‘m bij Eyoba. De prachtige stoffen konijnenkop - refererend naar mijn onlangs overleden hangoor Dirk - kreeg ik cadeau van vriendin Sharita. Ze scoorde dit exemplaar bij Fabels. Leuk weetje: deze ‘Dirk’ werd gemaakt van een oude rok!

What's in a name
Het toffe naamshirt werd handgemaakt door Hello Bird. Voor de zogenoemde kidtionary kun je een beschrijving van je ukkie op een longsleeve of t-shirt laten drukken.

Ben je op zoek naar een mooie naamposter? Dan kun je terecht bij Bineke van de gelijknamige webshop. Ik scoorde naast de naamposter een bijpassende groeimeter voor Amélie. 

Wat is jouw favoriete kraamcadeau?