Hoog bezoek: binnenkijker door Zuiver, Costes en Interiorjunkie.com

Op Instagram heb je er eerder al over kunnen lezen: vorige maand fotografeerde Elisah Jacobs van Interiorjunkie.com een binnenkijker bij ons thuis voor de najaarscampagne van Zuiver en Costes. Alle beelden en het interview vind je op de website van Costes. Een sneak peek.

Een aantal keer eerder is mijn Haarlemse huis decor geweest voor een binnenkijker of stylingfoto's (zie hier, hier en hier), maar dit keer vond ik het ontzettend spannend. Het feit dat ik hoogzwanger was op het moment van fotograferen bleek daar deels debet aan: mijn nestje moest opgeruimd zijn. Schoon. Crispy. Smetteloos. Dat werk. 

Albert Kuipstoel en kapstok
Een van de eyecatchers in de binnenkijker is de Albert Kuipstoel van Zuiver, die ik een plekje gaf aan de eettafel. Een prachtige stoel, waaraan ik mij eerder dit jaar verlekkerde in de showroom van Zuiver. Ook de bekende kapstok van het Nederlandse merk prijkt op een mooie plek in huis. Een aantal beelden uit de binnenkijker: