Experimentele fase: koele kleuren, nieuwe lambrisering

Na een relatief lange periode van rust en kalmte is een nieuwe experimentele fase aangebroken. Niet alleen in mijn hoofd, maar ook in huis. Ironisch genoeg schreef ik in mijn laatste inspiratiesessie dat het voorlopig goed voelde - maar dat het zo weer kon veranderen. Dat gebeurde sneller dan ik verwachtte.

Vorige week kwam ik thuis met een blauwgrijs kussen dat ik scoorde bij V&D. Een plaatje - ik kon ‘m niet laten liggen. Idealiter zou de tint perfect passen bij de ixxi die boven de bank hangt. Dat klopte. De kleurrijke toevoeging geeft het geheel een spannende twist.

Ik vind het prachtig, maar heb wel een nacht geslapen over mij kleurrijke escapades voordat ik meer blauw in mijn inrichting durfde te brengen. Inmiddels vindt blauw(grijs) in steeds meer hoekjes in huis een plek. Like!

Lambrisering
Een jaar geleden schilderde ik een grijze lambrisering in de slaapkamer. Hoewel ik nog steeds heel blij was met het resultaat, dacht ik steeds vaker na over een alternatief. Een lichtere grijstint - of wellicht een uitstapje naar blauw?

Ik ging op pad voor een grijstint en kwam thuis met een rol behang. Dit behang is van Ashford & Sons (te koop bij Kwantum) - ik had het al een tijdje op het oog, maar wist er nog geen plek voor.

Shoppen?
Gebreid plaid: H&M Home
Houten bijzettafel: Ibiza Outdoor
Marmeren kandelaar: Bolia

Witte wandlamp: Kwantum
Diamantvormige lamp: Xenos
Behang 'Demi': Kwantum

De slaapkamerrestyling is nog niet klaar; totaalfoto’s volgen binnenkort. Ik heb overigens gekozen voor behanglijm die makkelijk te verwijderen is. Met mijn liefde voor verandering is dat een fijne bijkomstigheid.

Wat vind jij van het resultaat?