Fijne loungeplek: Marktplaats meets Ibiza Outdoor

Spullen met een verhaal - ik ben er dol op. Vorige week maakte ik kennis met de collectie van Ibiza Outdoor en scoorde twee prachtige items. Ook nieuw: een oude transportkar die ik vond op Marktplaats. Hij heeft wat liefde en een opknapbeurt nodig, maar ik ben er nu al gek op.

Geregeld krijg ik de vraag wat ik met een tweedehands item ga doen als ik iets op het oog heb - en bij deze transportkar was dat niet anders. Eerlijk is eerlijk: het vergt soms enige creativiteit om voor een oud ding een nieuwe bestemming te verzinnen - en dat moet je leuk vinden. Bij mij beginnen die ideeën al bij het zien van een item dat ik wil hebben.

Zo deed deze transportkar in mijn hoofd al dienst als sidetable, houtopslag en leestafel terwijl hij nog in de garage van de verkopende partij stond. Voorlopig krijgt ‘ie een plaats in de woonkamer, waar ik ‘m kan gebruiken voor mijn verzameling kleden en plaids of als stijlvolle loungeplek.

Bijzettafel en decoratiebord
Niet alleen de transportkar is nieuw, ook het bijzettafeltje en decoratiebordje werden afgelopen week geleverd. Beide items vond ik bij het Noordwijkse Ibiza Outdoor. Het krukje is gemaakt van Indiaas teakhout dat uit oude, leegstaande huizen werd gehaald en met de hand is vervaardigd. Het hout op het blad heeft prachtige tekeningen, een eyecatcher in huis en een aanwinst voor mijn interieur!

Het ‘pingpong’ decoratiebordje staat op een lage sokkel en werd dubbelzijdig gecarved in Indonesië. Met deze items haal ik al een beetje zomer in huis - en dat is geen overbodige luxe met dit herfstweer.

Ik kan niet wachten om straks buiten te stylen met deze spullen. Bij Ibiza Outdoor kun je trouwens ook terecht voor (tuin)stoelen, wandpanelen en kleden. Aanrader!

Wat vind jij van mijn nieuwe vondsten?