Verrassing! Wat? kerstontbijten in de achtertuin?

Een kerststol met roomboter nuttigen terwijl je zonder jas geniet van het zonnetje dat plagerig op je gezicht schijnt. Het klinkt als een idyllisch tafereel, maar het gebeurde vanochtend in mijn Haarlemse achtertuin.

In de weken voor kerst werd langzaam al duidelijk dat sneeuw onwaarschijnlijk zou zijn vanwege de hoge temperaturen. Regelmatig zat ik op mijn favoriete plek in de tuin en leek het bijna voorjaar te worden. Ik bracht mijn tuin voor het eerst in kerstsferen.

Twee weken geleden nog plaatste ik een foto op Instagram waar ik op zondagochtend mijn ontbijt buiten at. Een zondagochtend in december – twee weken voor kerst. Een unicum. Toch? Nee – want op Tweede Kerstdag doe ik het gewoon weer. Heel bijzonder!

SHOPPEN?
Kandelaar - Bolia
Servies - Pols Potten
Poster - Designjungle.nl