sevencouches ontwerpt wanddecoratie voor IXXI

Eerder dit jaar maakte ik kennis met de IXXI: wanddecoratie bestaande uit vierkante kaarten die met kunststof kruisjes aan elkaar worden gekoppeld. Een speels en kunstzinnig alternatief op het veel geziene canvasdoek of de standaard fotolijst aan de muur.

De zoektocht naar een geschikt beeld in mijn fotoarchief begon in maart, maar ik kon geen afbeelding vinden die mij dusdanig intrigeerde dat ik ‘m groot in een van mijn kamers wilde hangen. Mijn interieur is constant in beweging en ik vreesde (te) snel uitgekeken te zijn op mijn wanddecoratie.

Afwisseling
Nadat ik in augustus van dit jaar op het strand van Zandvoort trouwde, stuurde onze fotograaf mij verschillende prachtige beelden – en een daarvan vond ik zo mooi dat ik dezelfde dag een bestelling plaatste op de website van IXXI. De compositie is spannend: de linkerkant van de foto is helemaal ‘ leeg’ – waardoor ik kan experimenteren met het formaat van mijn IXXI (nieuwsgierig? je vindt 'm op mijn Instagramaccount.) Momenteel heeft de afbeelding een prominente plek in de woonkamer, maar ik kan ‘m ook in de slaapkamer of inloopkast kwijt.

Samenwerking: sevencouches IXXI
En nu: leuk nieuws voor jou! Vorige maand werd ik door IXXI benaderd voor een toffe samenwerking. Op verzoek van het bedrijf ontwierp ik een wanddecoratie die ik deze week aan een van mijn volgers op Instagram mag weggeven. Misschien heb je 'm al voorbij zien komen.

Ik heb gekozen voor een beeld met vliegende vogels omdat het voor mij rust en sereniteit uitstraalt. De afmeting van de IXXI is 1x1 meter. Leuk detail: je kunt de vogels naar het oosten of het westen laten vliegen door de afbeelding een kwartslag te draaien.

ixxi1.jpg

Wat vind jij van de IXXI?