Verrassingspost van Juniqe uit Berlijn

Afgelopen week werd ik blij gemaakt met een drietal pakketten uit Duitsland. Hoewel het nog een maand duurt voor de feestdagen beginnen, wist artshop Juniqe mij alvast een kerstgevoel te bezorgen. Enne… jou wellicht ook!

Enkele weken geleden werd ik benaderd door Anna van Juniqe die voorstelde onze krachten te bundelen en een samenwerking op poten te zetten.

Ik was al bekend met de artshop – eerder kocht ik via deze webshop werk van designer Balazs Solti, maar ik ben ook groot fan van Ruben Ireland. Naast creaties van deze ontwerpers heeft de webshop nog veel meer moois in de aanbieding op het gebied van wonen, wall art en bureauaccessoires.

Op mijn wishlist
De poster No Such Thing as Nothing – het meisje met de ballon - van Ruben Ireland staat al een tijdje op mijn wishlist, dus die bestelde ik. Ireland is een illustrator die bijzondere creaties maakt en graag mens en dier combineert tot een haast sprookjesachtig geheel. Een van zijn bekendste werken is Marianna – het meisje met de bloemen en vissen.

Surprise: #nowhitewalls
Tot mijn grote verrassing werden er geen twee maar drie pakketten bij mij afgegeven. In een van de pakketten vond ik een heus kerstcadeau: de advent calendar van Juniqe. Een flink doos met 24 kartonnen doosjes en de passende hashtag #nowhitewalls. Het is de bedoeling dat je elke dag een doosje openmaakt, maar net als bij de chocoladekalender  werkt dat natuurlijk niet. Elk doosje bevat een poster op A4-formaat van een designer die ook in de webshop te vinden is. Het idee achter de box is dat je ‘m kunt delen met je naasten en geliefden – maar je kunt natuurlijk ook alles voor jezelf houden. Ook handig als last minute kerstcadeau. Benieuwd? Je vindt ‘m hier.

sevencouches x Juniqe
Juniqe speelt niet alleen voor kerstman aan mijn adres, maar ook aan dat van een van mijn volgers. Nu mag ik ook een van jullie blij maken met de poster No Such Thing as Nothing van Ruben Ireland. Hoe tof! Meedoen is heel simpel:

1. Volg @sevencouches en @juniqeartshop op Instagram
2. Laat onder deze blogpost een bericht achter met je IG-naam en waarom je de poster wilt winnen
3. Winkans vergroten? Repost een van mijn foto's op Instagram en gebruik de hashtag #sevencouchesjuniqe

Meedoen kan t/m maandag 30 november.

Ben jij al bekend met de webshop van Juniqe? En welke poster staat er op jouw verlanglijstje?