Muurcirkels: persoonlijke wanddecoratie aan de muur

Ben je op zoek naar een unieke manier om je foto aan de muur te vereeuwigen? De trend van dit moment zijn muurcirkels met eigen foto: een echte eyecatcher die je net zo opvallend kunt maken als je zelf wilt. Met of zonder leuke tekst, in een bescheiden formaat of een groot exemplaar: alles is mogelijk.

Maak het buiten extra sfeervol

Muurcirkels kunnen ook buiten worden opgehangen. Ook buiten! Een saaie schutting, kale muur of een sfeerloze overkapping komt er in één keer een stuk mooier uit te zien wanneer je een muurcirkel voor buiten ophangt. Een winters natuurlandschap, een zonsondergang in de zee of kleurrijke voorjaarsbloemen. Maar je kunt ook kiezen voor een stoere Schotse hooglander, een lieflijk vogeltje of zebra’s in een wildpark. Natuurlijk hoef je het niet bij één muurcirkel te laten. Hang er een aantal in een groepje bij elkaar zodat er een leuk tafereeltje ontstaat. Zorg er wel voor dat het materiaal van de muurcirkel geschikt is voor buiten, zoals dibond.

Een muurcirkel is het perfecte cadeautje

Weet je ook nooit wat je moet geven aan iemand die jarig is of een jubileum viert? Vanaf nu hoef je jouw hoofd daar niet meer over te breken. Geef een muurcirkel die past bij de ontvanger. Een leuke foto van jullie samen bijvoorbeeld met een toepasselijke tekst. Of geef er één waarop een afbeelding staat van zijn of haar favoriete dier. Met zo’n blijvende herinnering scoor je altijd tijdens een feestelijk gebeuren. Natuurlijk mag je jezelf zo nu en dan ook wel eens verwennen met een cadeautje. Zoek daarom een mooie muurcirkel uit waar je helemaal blij van wordt.

Welke stijl past bij jou?

Een muurcirkel is in principe bedoeld om aan de muur op te hangen, maar dat hoeft niet per se. Met behulp van een speciale standaard kun je het ook neerzetten. Op je bureau, het dressoir of waar je maar wilt. Wanneer je een aantal muurcirkels wilt combineren kun je kiezen voor een bepaalde stijl of een combinatie. Twijfel je over de afmeting van een muurcirkel? Maak vooraf een mal van karton zodat je kan zien hoe groot de doorsnede is. Ook wanneer je muurcirkels van verschillende grootte bij elkaar wilt hangen is deze manier van mallen gebruiken super handig.

Beeld: Label2x.com

Vorige
Vorige

Aan tafel met een groot gezelschap: dit zijn de opties

Volgende
Volgende

Als basis- of accentverlichting: 5 tips voor luxe inbouwspots