Kostbaar vs. Koopje: bespaar ruim €900 op deze aaibare poef

De poef is absoluut een van mijn favoriete meubelstukken. Multifunctioneel - en je kunt er qua design nog een beetje mee uitpakken. Met de poef creëer je razendsnel een extra zitplaats, bijzettafel of vulling voor een loos hoekje. Deze aaibare varianten zijn tof én tijdloos. Ook leuk: het prijsverschil tussen kostbaar en koopje is maar liefst €904.

Zowel de kostbare poef als het koopje zijn voorzien van boucle/teddystof. De kleur maakt deze items tijdloos en makkelijk te combineren. Heb je een licht interieur? Dan breng je met een poef als deze net wat meer leven in huis. Poef Round Tonus, van Ferm Living, is verkrijgbaar in o.a. gebroken wit. Deze is gemaakt van scheerwol en helanca. De diameter is 47 cm. De poef van Ferm Living koop je online voor 949 euro bij o.a. Wonen met Lef.

Goedkope poef kopen

De look-a-like van deze parel is poef Prato - enkel leverbaar in het wit. Een paar centimeter kleiner, maar dat mag de pret niet drukken. Voor nog geen vijf tientjes is deze budgetvriendelijke poef van jou. Koopje, toch?

aaibare poef kostbaar versus koopje

Meer koopjes spotten doe je hier. Heb jij ook een budgettip of look-a-like die je wilt delen met sevencouches? Neem dan contact op.

Krijg je geen genoeg van budgettips en fijne koopjes? Desiree van @budgethome deelt dagelijks inspiratie op haar Instagramaccount.

Vorige
Vorige

Vergeeld hout behandelen: zo krijg je meubels weer mooi

Volgende
Volgende

Gazon onderhoud: zo blijft je gras het hele jaar mooi