Blog #31 Meet Normann Copenhagen (UPDATE)

Er is geen liefhebber van Scandinavisch design die het merk Normann Copenhagen niet kent. De collectie bestaat veelal uit bijzondere lampen, kasten en bijzettafels. Een van mijn favoriete producten is theewagen Block, ontworpen door Simon Legald. Een item dat al geruime tijd de top 5 van mijn wishlist domineerde.

Enkele weken geleden kwam ik in contact met Sterk Online, waar ik een Block bestelde. Sterk Online is een Nederlandse webshop met louter Scandinavische merken en producten. De collectie bevat zowel designklassiekers als moderne ontwerpen. Vorige week werd de Block op mijn huisadres bezorgd. Het is een plaatje, nog mooier dan op de foto!

Eindeloos schuiven
De Block is gemaakt van staal en essenhout. De wieltjes maken deze trolley annex bijzettafel lekker mobiel, zodat je er eindeloos mee kunt schuiven. Like! Qua kleur biedt Normann Copenhagen voor ieder wat wils: de Block is via Sterk Online leverbaar in o.a. grijs, rood en donkerblauw.

Winnen?
Op Instagram schreef ik al dat sevencouches binnenkort de 65.000ste volger gaat verwelkomen. Een hele eer! Om dat met jullie te vieren, mag ik namens Sterk Online één van mijn volgers verblijden met deze mintgroene Normann Copenhagen Block t.w.v. 230 euro! 

UPDATE | And the winner is...
Dank voor jullie enthousiaste reacties op deze toffe giveaway! Helaas kan ik maar een volger verblijden met deze fantastische trolley/theetafel: 

@loessie

Gefeliciteerd Marloes! Je mag je gegevens mailen naar mardou@sevencouches.nl, dan zorg ik ervoor dat de Block zo snel mogelijk jouw kant op komt!