Blog #14 New in: handgeweven plaid van Tama Towels

Net als vorig jaar blijven we ook in 2016 de mooiste plaids over onze bank draperen. Grofgebreid, handgeweven of geloomd: het plaid is hip! Mijn collectie is vorig jaar flink uitgebreid en ik heb er weer een pareltje bij: Felicity-Grey van Tama Towels.

Na een lange dag op werk vind ik niets fijner dan bankhangen onder een plaid. Een groot plaid welteverstaan. Mijn katten delen die liefde voor warme dekentjes, dus één exemplaar volstaat niet meer. Toen het Turkse Tama Towels een nieuwe lijn plaids lanceerde was ik verkocht. Met een paar simpele muisklikken liet ik dit pareltje naar mijn huis sturen.

Dubbelzijdig
Tama Towels staat bekend om haar handgemaakte handdoeken en peshtemals – een soort hamamdoeken. De producten worden louter gemaakt van Turks katoen. Hoewel het plaid lekker groot is (180 x 130 cm) valt het gewicht erg mee. Wat ik erg leuk vind aan het design is dat je het plaid dubbelzijdig is. Volop variatie!

Psst... Binnenkort ook op jouw bank?
Leuk nieuws voor jullie: in samenwerking met Tama Towels mag ik een van mijn volgers verblijden met dit plaid (t.w.v. 82,61 euro)! 

[UPDATE: And the winner is...]

Dank voor jullie deelname en enthousiaste reacties! Op het winnende lootje staat de naam van...

@yvonne_vanloon

Gefeliciteerd Yvonne! Je mag je adresgegevens mailen naar mardou@sevencouches.nl, dan zorg ik dat dit prachtige plaid z.s.m. jouw kant op komt!