WINNEN | Mijn favoriete plankdragers van House Doctor

Al geruime tijd ben ik fan van de plankdragers uit de collectie van House Doctor. Je vindt deze stoere eyecatchers dan ook op verschillende plekken in mijn huis. Ze zijn stoer, stijlvol, simplistisch en daardoor passend in elk interieur.

Naast het feit dat ik het design mooi vind, zijn de plankdragers ook enorm handig voor interieurliefhebbers die - net als ik - houden van verandering. Vandaag een witte plank en morgen een van hout? Geen probleem, je kunt zo vaak wisselen als je wilt.

Winnen?
Omdat ik veelvuldig vragen en complimenten over de plankdragers krijg, ga ik een set van twee stuks (geschikt voor een plank van maximaal 80 centimeter lang, deze zit er niet bij) aan een van mijn volgers weggeven! 

Hoe doe je mee?
1. Volg @sevencouches op Instagram
2. Repost een van de bijbehorende foto's op Instagram
3. Gebruik de hashtag #sevencouchesgiveaway zodat ik je deelname kan terugvinden
4. Extra kans maken? Laat een reactie achter onder dit blog (vergeet je IG-naam niet!)


[ UPDATE : AND THE WINNER IS... ]

Dank allemaal voor jullie deelname en leuke reacties! De gelukkige winnares is geworden...

@eliannegroenewold

Gefeliciteerd Elianne! Je mag je adresgegevens mailen naar mardou@sevencouches.nl, dan zorg ik ervoor dat de plankdragers zo snel mogelijk jouw kant opkomen.