Welkom op sevencouches.nl – welkom op mijn blog!

Mijn liefde voor styling, inrichting en woondecoratie begint in mijn tienerjaren. Ik volgde een grafische opleiding en dat zag je terug in mijn kamer - bang om met kleur te experimenteren was ik niet. De muren van mijn slaapkamer schilderde ik oranje, de kast werd blauw. Kleuren die ik afzonderlijk van elkaar erg mooi vond, maar het was de slechtste combi die ik ooit had gezien. Lef hebben, noemde ik dat.

Bijna twee jaar geleden kochten mijn vriend Daniël en ik ons eerste huis: een prachtige eengezinswoning uit 1928 buiten het centrum van Haarlem. Na vijf jaar samengewoond te hebben in een appartement was het fantastisch om echt een eigen huis te hebben. In de tijd dat we hier wonen is er op het gebied van interieur alweer een hoop veranderd. Beweging is vooruitgang – ook op het gebied van huis en inrichting. Er is geen betere manier om je eigen stijl te vinden. Probeer!

Dit blog is de plek waar mijn liefde voor interieur samenkomt met mijn passie voor tekst en beeld. Benieuwd naar het verhaal achter de naam? Dat lees je hier. Sevencouches.nl is het verlengstuk van mijn activiteiten op Instagram. Ik hoop je ook hier te kunnen inspireren! 

Meer van mij lezen? Check showhome.nl en homecrush.nl.